Bokläsning


Ni som känner mig vet att jag nästan aldrig läser böcker. Jag läser mina läxböcker men aldrig vanliga böcker på min fritid tills nu. Jag började läsa en bok för några dagar sen och nu har jag läst ut den. Den var på engelska men lättläst vilket gjorde den intressant för lilla mig :)

Nu ska jag börja läsa en annan bok som Tanya har tipsat mig om...Förhoppningsvis tycker jag om denna lika mycket!

KramKram






Dry cottage chease




Här i Kanada kan man köpa vanliga keso precis som i Sverige. Men man kan även köpa "torr" keso och den är super god. Den är bra för bakning heter det. Men den innehåller i alla fall dubbelt så mycket protein som vanlig keso :)

KramKram






HAPPY HALLOWEEN





Igår var jag och några andra människor i ett haunted house. Vi klädde ut oss och skrämde folk. De som hade haunted houset ordnar detta varje år, dem dekorerar hela deras trädgård, gör små rum, och ja allt är helt galet. Det var bättre än spökhuset på liserberg. Men oj vad kul det var att skrämma folk :D

När besöks tiden (öppet tiden) stängde var det fest för dem närmaste vännerna inne i huset, det bjöds på mat och dryck och allt hade koppling till halloween. Super mysigt! Jag och Anna tog taxi hem, min första taxi tur här. Taxi chauffören var as knasig, han sågut som en galen proffessor och nej han var inte utklädd. hehe.

KramKram

Ni ska veta att jag inte trivdes i mitt smink, jag kände mig sååå himla ful och läskig men det var ju det som var meningen!! Kände mig lika äcklig som när man varit ute en hel kväll och sminket ser för jävligt ut,








kul klipp



Hittade en super rolig musik video på youtube. Checka in!!!!!!!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=kelUCEcdO8M&feature=player_embedded#!



Övernattning i stuga


Fönsterna inne


Alla fönster och dörrar är nu inne förutom i mitt rum och ett annat rum. Mitt rum har varit lite problematiskt, där är en massa kablar som en elektriker måste koppla. Men annars har allt gått bra :)

Fina va?







Var är... ???



En sak som inte stannade hemma i Sverige är min slarvighet/glömskhet.

Någon som sett min mp3? Har varit av med den sen någon dag och jag har letat ÖVERALLT!!!

Vart fasiken är den? Buhuuuu...



Pumkin carving




Ikväll var det pumpa party på Tanyas jobb. Det bjöds på pumpor och sushi! :)

Jag minns faktiskt inte sist jag skar en pumpa, kul var det ialf. Och det blev en hel del olika utseende på allas!

Nu sitter min och Tanyas pumpor vid ingången till huset.

KramKram








Nyckelband




Checka in mitt nya nyckelband, eller vad det kallas. Jag köpte den i en dollarstore för 1,45 dollar (ung 10kr):D Tyckte den passade bra för mig som är turist samt har en egen husnyckel.

KramKram







Ego pics




Så här ser jag ut i slutet av oktober! Renoveringen är under full rulle. Jag spenderar så lite tid hemma som det är möjligt, det är så högljud men fint blir det :) Bilder på det får ni snart. Fönsterna är otroligt fina och stora.

Jag sitter ju nu på Starbucks!! ?? What else? Jag ska snart ta en te och sätta mig på biblan för att få lugn och ro. Har börjat läsa en bok (på engelska) och den är bra, lättläst och jag tror jag gillar den, haha!!

Ikväll är det pumkin carving dvs vi ska skära pumpor inför halloween och äta sushi på Tanyas jobb med all personal där. Kul!

Kramkram






Renovering Dag 1


Park Royal

 


Vaknade i morse, andra morgnar brukar jag sova till jag vaknar men icke denna morgon. Och inte en månad framöver! Idag började fönsterrenoveringen. Jag beslöt mig för att ta bussen ner till ett köpcentrum ca 30 min med buss från Lynn Valley (byn där vi bor). Jag sitter här på ett Starbucks cafe och värmer mig och bara njuter av lugnet!!!

Jag testade ett par Hunter stövlar, orginal tall. Och jag är förälskad! Jag var super nära att köpa dem, men gjorde det inte. Jag är ialf en storlek EU 38 för den som vill veta (syftar på dig Jossan). Dem kostar lika mycket här som i Svergie men på hemsidan brandsinfashion.com eller något kostar den 799kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plus 100kr i frakt men är man två så blir det bara 850kr :D :D OJOJOJ vad jag beställa mina där :)

Pussar och Kramar

Varning för lökiga bilder :P







Förberedelser inför fönsterrenovering


FRÖKEX


Jag har gjort frökex, en variant av knäckebröd. Resultatet blev super bra! Enkelt och det innehåller endast vatten, lite salt, solroskärnor, linfrö, sesamfrö och pumpakärnor.

KramKram


efterefterföreföre

REEEEEEEGN!!!!!!!!!!!!!!



I källaren är det tyst, man är isolerad och säker.

Kommer upp på "mellanvåningen", man ser regnet och hör lite.

Man kommer upp på ovanvåningn dvs mitt rum! Då känns det som att man står utanför men nepp, det är bara så- på ovanvåningen hörs det verkligen.



Men dem säger ju att det regnar dubbelt så mycket i Vancouver som i Sverige. Regn är ju bra, för växterna, för djuren och för ja... bilarna blir rena?

Nej nu svamlar jag! Ska försöka sova nu, minns en kväll - jag låg typ och lyssnade på regnet i sömnen knasigt men ni vet när man är typ halvt vaken men ändån inte. Och när man väl "vaknar" så är man minst lika trött som när man la sig om inte mer.

God natt!

Imorgon (Måndag) kommer hantverkarna, de ska byta i princip alla fönster i hela huset och vi får leva primitiv i ca en månad nu. NICE! :)



CHICKFLICK!!!

Har under det senaste dygnet kollat på två riktigt bra tjejfilmer :)





He's just not that into you

PS I love you




Har du sett dem? Om inte, SE DEM!!!


http://www.youtube.com/watch?v=tVlqVHKn2dg&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=3GNxdc-wlw4




Girls night




Ikväll var det tjejkväll hos Anna. Det var jag, Sam, Jennie and Sarah - alla är tjejer från Tanyas jobb.

Vi tog alla med oss något, dvs knytkalas! :)

Det bjöd på squashpasta med svamp och annan god mix, grönsaker och dipp, frukt, popkorn, bröd, ost och knäckebröd och annat gott!!

Vi kollade på Defiently Maybe :)

Nu ska jag sova... är lite små frusen om mina fötter så mina dunskor är på mig, skönt!!


KramKram


 Squash pastan är klar. Frukt Popkorn på spisen klara. Popkornen före Squashen före

 

 

 


Gymmet




Här kommer två bilder från gymmet. När jag tog bilden i receptionen säger tjejen bakom disken surt: Man får inte fota här!!!! Men jag var busig ändån och tog en snabb bild på en av maskinerna med den berömda tv skärmen :D

Enjoy!






Höstdag



Idag har det varit ännu en fin höstdag. Jag har krattat gräsmattan och hoppade i löven precis som dem gör på film :D

Tanya har varit ledig och vi har fixat lite i trädgården. Mest flyttat alla blommar och krukor från huset för att dem ska byta i princip alla fönster i huset. Hantverkarna börjar på måndag eller tisdag och Tanya och Lars är super glada :)

Nu ska jag snart till gymmet (She is fit) med Anna and Sarah. Har lovat min kära far att ta bilder på gymmet så det får ni se lite senare!!

Har även lite huvudvärk, inte bra men får hoppas det går över!







Nya lakan

 

Har flyttat upp till mitt rum nu igen. Har bott i källaren i några dagar nu...får se när jag flyttar ner nästa gång :)


Jag har tvättat mina lakan och det är det bästa som finns, att få krypa ner i en nybäddad säng. Och med nybäddad säng menar jag nytvättade lakan. Jag tror man säger så? Eller är jag ute och cyklar?


Under min omflyttning har jag lyckats få en till kudde i min samling. Har nu 7 fluffiga och stora kuddar i min queen säng :D Pratade med min bästis som är i Australien för tillfället. Hon berättade i alla fall för mig att hon bara hade en platt kudde. Önskar jag kunde ge henne en av mina, för egentligen behöver jag ju inte alla. Men blir lite väl dyrt att skicka, tyvärr!


KramKram. Nu ska jag sova gott bland alla mina sju kuddisar :)








SNÖ!!!

 

Vad är det som händer? Tydligen så har det snöat hemma i Sverige, antagligen inte mycket men ändån! Det är kanske den första och enda snön Sverige får? Det händer ju mycket märkliga ting så pass mycket som vi påverkar miljön idag.

I Vanvouver skiner solen som aldrig förr, dagarna är soliga, blå himel, vindstilla och idag har det varit 17 grader!!! Man sitter ute och solar, går i shorts utan problem. Just nu älskar jag hösten här :)


KramKram






Blogg.se

 

Min söta svägerska eller rättare sagt min pojkväns syster Frida Cederholm har hamnat i rampljuset ännu en gång.

Hennes blogg är super bra och hon ger många bra tips om allt från himmel till jord. Hon är för tillfället på framsidan av blogg.se.

Checka in hennes blogg:                www.fridasfashion.se


Jag är så glad för din skull Frida!







Halloweenparty med Bollywood tema



Nyss hemkommen från Bollywood festen. Super trevlig fest, nästan alla hade vackra bollywood kläder och bra musik. Träffade faktiskt en svensk man från göteborg, vars fru är från Kanada men lärde sig prata flytande svenska. Kul!

Sminkningen inför festen gjorde Sara. Hon var snäll och hjälpte oss, hon vill bli make up artist så hon tyckte det bara var kul! :)

Nu ska jag kollade lite vänner på "min" tv ner i källaren sen sova :) KramKram









Craftnight





Fredag kvällen bjöd på hantverk/pyssel. Vi målade naglarna röda och målade henna! :)








Fredag



Det var super fint väder hela dagen, blå himmel och strålande sol! :)

Jag skypade lite med min familj och allt kändes bra! Jag saknar er, och det känns så himla bra att bara er röst.

Senare under dagen begav jag och Anna ut på en lång promenad/hike. Vi gick ner till Park and Tilford och checkade läget. Anna hade liksom aldrig varit där, hon är nästan lika mycket turist som jag här i Vancouver. Hon flyttade hit för åtta månader sen och har inte gjort så mycket "turist" saker.

På vägen dit såg vi en massa lastbilar/louger, det var en filminspelning. As coolt! Det var en ny tv show som heter EndGame och vi träffade en skådespelare men hon var en surpuppa! Men det var super coolt att se det :)

Vi hikeade vidare, på okänd väg och efter 3 timmar var vi hemma igen.

Sen kom Tanya hem, vi lagade mat därefter målade vi våra naglar knallröda och fixade henna tatoos på våra händer inför Bollywood festen :) När vi gick och la oss virade vi in våra händer i gamla tshirt och tejpade fast dem så att hennan inte skulle smetas ut i sängen.





Saker...

Saker jag hade kunnat lämnat kvar hemma:

- Skinnjacka
- Liten handväska
- Några trosor
- Någon av mina armbandsklockor
- Mina skärp
- Motorcykelkängor
- Några av mina "speciall" bhar
- Några av mina kläder, trots att jag tog med mina favoritkläder så använder jag bara några av mina kläder som jag tog med mig. Med andra ord så har man tydligen favoritplagg bland sina favoritplagg, haha!!
- Min mp3 cdspelare sladd
- Plattång


Saker jag glömde hemma (borde ha tagit med):

- Alla mina tottar
- Gummistövlar
- Tunna vantar
- Min kunskap om att tvätta
- Converseväska!












Uttråkad!!!

Jag bor i: Just nu i Tanya och Lars hus i North Vancouver
Jag heter: Malin
När fyller du år? 6 Maj
Tycker du om någon just nu?  Ja!
Om sex månader: Tycker jag fortfarande om honom :)

Jag samlar på: Inget särskilt eller jo just nu små turist saker som broschyrer och gratis prover så klart, haha!!
Gröna eller röda äppeln:  Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Min mamma, syster eller pojkvän
Gillar du golf? Ja, roligt att kolla på faktiskt. 
Vilken tid gick du upp idag? Haha, oj nu ska sanningen fram...Halv 12
Har du sovit i din egna säng inatt? Nej, sover på en bäddsoffa i källaren för tillfället.
Har du sovit ensam inatt? Mmm... och dem närmaste månaderna!
Har du strumpor på dig nu? Oh ja, har nästan dem alltid på.

Hur svarar du i telefon? Hej det är Malin och här: Hai, its Malin
Vad ska du göra ikväll? Klockan har redan passerar läggdags så inget mer än att försöka sova.
Vad ska du göra imorgon? Leka med Anna, samt testa att göra turban och måla henna tattoo med Tanya!
Var vill du bo när du blir stor? Spelar egentligen ingen större roll bara jag är med min man och barn.
Är det okej att gråta?  Ja!!!
När grät du senast?  I veckan till filmen Hiach

Vilken årstid tycker du bäst om?  Har alltid tyckt bäst om sommaren, men nu när man blir äldre så inser man att alla årstider har sin tjusning.
Laddar du ner musik och film från internet? Inte längre.
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa och köpa mig en lägenhet.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej.
Har du piercing? Öronen.
Har du tatuering? Imorgon har jag :)
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? När solen utanför tillåter så ja!
Är du bra på att laga mat? Ibland, men Nille är bättre. Hehe
Gillar du att dansa? Önskar jag vore bättre men javisst det är kul att dansa loss.
Hur vig är du?  Tillräckligt för att knyta mina skor
Vilken är din favoritglass?  Hmm... enligt jossan inte choklad. Tror nog det är vanlijglass med en massa chokladsaker på :)
Tror du på ett liv efter döden?  Ja

Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Just nu en kvällsmänniska men annars morgonmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Svensson, typ blågröngrå
Vilka hårfärger har du haft: Blond
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja
Är du beroende av något? Ja
Senaste låt du hörde? Kommer inte ihåg.
Brukar du bädda sängen? Nej :(
Har du kysst någon den sista veckan?  Nej, eller på sätt och vis., Pussade Nille via skype, räknas det?
Vem kramade du senast? Tanyas Mamma (hon åkte hem)




Malin goes crazy!



Skojjar bara! Inte alls galna bilder bara lite ego... Men men, känns som att när man har egen kamera så hamnar man aldrig själv på bilderna.

Men nu får ni se mig, spritt språngandes...nej inte naken utan LEVANDE :) hehe

God natt på er! <3







White Spot


För att ladda batterierna inför Bollywood shoppingen stannade vi på White Spot som är en känd Kanadensisk restaurang för att äta brunch.

Brunch består här mestadels av ägg och bacon och toast. Själv tog jag fried egg, hashbrowns and toast with peanutbutter :)

Man kan även få en hamburgar variant som tanya valde. Finns alla alternativ :) Mums!!!






Halloween already?



Här börjas det i tid!!! Och storslaget är det, nej inte super mycket men detta är det enda huset på "vår" gata som har dekorerat sitt hus med halloween saker. De har barn så kan vara därför men det är kul...

Jag önskar jag var liten igen.... så jag kunde gå trick and treat. Jag längtar till den 31 Oktober dvs halloween för då ska Tanya och jag dela ut godis till alla barn som knackar på :D

KramKram









Marcus Näslund!




Idag fick Tanya det stora beskedet... Tanya och jag ska gå på Canucks hemmamatch i Rogers arena den 11 december!!!!

Det speciella med den kvällen är att Marcus Näslund kommer dit som spelade för Canucks förr men ska nu "pensioneras" eller retier som man säger här...

Anyway - Tanya är totalt förälskad i Näslund och vi ska antaglien sitta på tionde raden vilket är super nära. Vi gjorde upp stora planer idag, haha om hur vi ska göra. Tanya ska ta ledig från jobbet, vi ska dit TIDIGT! Sitta i så mycket svenska kläder vi bara kan, jag ska göra en svensk skylt med någon klyftig text och förhoppningsvis får vi prata med honom eller få en autograf? :D

Jag ser framemot den kvällen, Tanya är SÅÅÅ taggad! :)






Bollywood shopping

Idag åkte jag, Tanya och Tanyas mamma (Gaile) till west vancouver som är en väst indisk ort där det är många kinerser och annat folk... Många gick faktiskt runt i bollywood kläder! :)

Ialf vi gick in i en super stor second hand store och det var himmelriket! Jag älskar second hand. Vi hittade en massa lämpliga bollywood kläder, jag köpte hela min outfit där som bestod av ett par byxor, en tunika och en scarfs. Färgen på dem är turkos! :P Allt mitt för endast 100kr. Vi köpte även kläder till Lars.

Vi åkte vidare och kollade i fler butiker, Tanyas köpte sig en klänning typ som bestod av en kjol, en topp och sjal typ...Hennes är rosa!

Vi köpte även sånt smycke man har i pannan och henna färg som vi ska måla på våra händer :)

Festen äger rum på lördag och bilder lär komma upp då !!! :D

Trevlig kväll...

Ikväll har jag varit och kollat på bio med Anna, Sarah and Sam. Tre tjejer som jobbar på Tanyas jobb (Maple Leaf Garden Centre).

Vi började kvällen på Cactus Club som är min favorit restaurang nu :P Det var det stället vi gick till då vissa ingredienser i salladen saknades. Vi beställde alla samma sallad och den var lika god denna gång plus att vi fick alla saker som skulle vara i den.

Därefter strosade vi runt på Metrotown som är ett köpcentrer med över 500 butiker, ojoj!! Sedan bio, det var tydligen halvpriset idag så en bio kostade enbart 40kr, gött!! Vi kollade på en romantisk komedi, what else?? Den hette Easy A :)

Nu ligger jag i sängen och ska upp om ca sex timmar. Imorgon vankas storshoppnig inför bollywood partyt på lördag med folk från Puttes jobb!!! Ligger förresten i källaren nu, och ska göra det tills fredag för att tanyas föräldrar är här igen på besök ! Men som sgat jag gillar källaren, tyst och svalt. Eller hur Nille? ;)

God natt på er :) Kram Molle

Jag får köra :D


Var hos polisen här i Vancouver idag och frågade om jag får köra bil här med mitt svenska körkort eller ej.


Saken är den att man får köra på sitt "vanliga" körkort i sex månader dvs den tid som man får vistas i landet som turist. Vilket är super bra för det menas med att jag, Malin Carlsson får köra bil här i Vancouver :D


Men vette tusan när det ska ske, allt är så stressigt i denna stad och mycket trafik. Men någon gång får man väl ta sig ut :)


Väderprognos Vintern 2010/2011


Såhär stod det i tidningen för några dagar sen...





Thanksgiving in Squamisch



Igår var jag på Thanksgiving dinner igen, denna gången hos Annas kära bror Ben som jag träffat en gång på hatpartyt. Vi åkte typ norr ut tror jag att det är, stället där han bor heter Squamisch och vägen dit är vacker!! Utsikt äver alla öar, fastland och havet plus att vi körde i solnedgången :) När vi kóm in i Squamich stod det att det var björnas land, men tyvärr såg jag inga björna.

Under kvällen hann vi äta god kalkon med alla dess tillbehör, riktig ameriansk äppelpaj med det där locket ni vet, besäka ett ödehus ute i skogen som var super läskigt, höll på att skada min vrist (igen!), snacka och mysa vid en öppeneld :)

Under kvällen hade vi även "tacktal" ni vet sånt man har på tvn under thanksgiving, I am greatful...for bla bla blaa :) Alla fick säga vad dem var tacka för och så skålade man!

Idag ska jag till Polisen för att fråga om jag kan köra lagligt här i Vanouver med mitt körkort.

Kram Malin





Anna och jag  Bens stuga/hus
Jag gav blommar som tack för att jag fick komma Bilen med kalkon och annan mat , as kul! Thanksgiving dinner

Regn, regn, mera regn!!!!!




Idag har det regnat HELA dagen! Det regnade så mycket att jag inte ens kunde gå ut och gå, man hade blivit plaskvåt dirket om man gjort det. Jag ligger i sängen nu och ska sova, jag hör regnet utanför och jag tror det åskade precis. När vi satt och kollade tv tidigare under kvällen så såg jag en blixt.

Men en som alltid följer med i vått och torrt, är min Nille!! Han sitter säkert på mitt rum (eller ja rättare sagt tavla) och stöttar mig :) Ser honom varje dag! Puss på dig <3






 


Min andra thanksgiving dinner



På Måndag är det Thanksgiving här i Canada, och det är en röd dag här så många är lediga bland annat Lars. Vi hade våran middag idag, vilket var super trevligt! Man kan väl säga att det är som våran mårtengås.

Det bjöds på mycket mat - kalkon, brysselkål, staffing, morötter, potatismos, bröd, gele av olika slag och självklart pumpapaj men blåbärs paj för dem som inte gillade pumpa. Antingen gillar man pumpa eller inte. Jag körde på blåbär :)


 22 pound turkey Blåbärspaj Tanyas homemade pumkin paj Grönsaker Staffing, typ fyllning i kalkonen Fina dukningen



Rais Lake


Fredagkvällen bjöd på hikning till Rais Lake som ligger ca 30 minuter in i Lynn Headwater. Vi startade en brasa, satt under ett skydd som killarna byggde, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Självklart blev det grillade marsmallows! (vet ej hur man stavar det). Jag drack självklart te, som jag hade med mig i en termos!

Inne i skogen var det så mörkt att vi var tvugna att ha ficklampa när vi vandrade. Och aldrig i mitt hela liv att jag vågat gå där själv... Det finns liksom väldigt mycket vilt i skogen! När jag väl kom hem var jag dygnsur, haha!!

Ikväll blir det thanksgiving hos oss :)




Torsdag = Greys Anathomy

Idag har jag sovit ut länge, som vanligt! Det är super skönt att sova tills man vaknar... slippa vakna av en stressande klocka :)

Jag och Tanya har städat lite idag, eller hon har städat och jag har hjälpt henne :) Dem (vi) ska ha Thanksgiving dinner här på lördag så då är det skönt att ha rent och fint!

Under dagen mötte jag upp Anna som nu officiellt är min running buddie! Vi joggade eller hennes tempo skulle jag nog mer kalla springning, haha! Niclas gör alltid narr av min joggning, han tycker att jag mer går än joggar. Men jag gillar när det går i lagom tempo så man kan njuta åtminstone. Vår joggning var fin, lagom varmt och fin miljö. Vi joggade runt i Lynn Canyon Park, bl a till Twin Falls som är ett super fint vattenfall med klar blått/grönt vatten och djupa källor typ. Vi sprang 5km på 45 min och vi sprang snabbt. Fattar ni då hur backigt det var, och ni anar inte hur jobbiga trapporna är. Här är många trappor här, fick en lite flash back från Grouse Grind när jag sprang idag :P Hehe

Jag gjorde "omelett" idag till lunch. Väldigt gott och enkelt. Vispar ihop två ägg, peppar och häller i en djup tallrik. Därefter lägger man i valfria grönsaker och sätter tallriken i micron på 2½min - KLART! :)

Nu ligger jag nyduschad och fräsch ner krupen i min säng. Ikväll blir det Greys och det är spännade :D


Kram från Vancouver



Ps. Bilden nedan är från gårkvällen då vi åt ute. Hon håller i vårat kvitto, haha!!!



Super night

Har precis kommit hem från en trevlig kväll med Anna, Sarah, Sam, Jennie and Tyler. Vi tog bussen ner till, ja ner till något haha och åt på en mysig restaurang :) det var ät två betala en, mkt populär för där var fullproppat.

Övrigt idag har jag suttit ute och solat, japp solat! Fick till och med flytta in mig i skuggan för att jag började svettas och koko. Inte skönt! Jag och Tanya gick en sväng bland husen här runt omkring för att kolla läget! Husen här är underbara, jag önskar att husen såg mer ut som dessa. De är stora, många sektioner, stort garage, stora kök, och ja helt enkelt annorlunda. Dessutom är nästan inget hus här rött !! Knasigt ??

bild från sommras




Tisdag


OJ jag är trött! Klockan är fem och jag är trött, lite frusen faktiskt. Tror bestämt jag ska krypa ner i soffan :)

Vädret idag har varit kanon, ca 16 grader och strålande sol. Jag begav mig ner mot Park and Tilford som är ungefär 40 minuters promenad nedförbacke hela vägen dvs ca 50 minter hemåt. Gud vad backar är jobbiga :P Ialf jag fixade mina naglar och dem blev super fina... Därefter gick jag in i Park and tillford garden som är en trädgård med en massa olika växter. Väldigt mysig faktiskt!! Jag satt mig och njöt av solen med mp3 i öronen och min finn "fem" fel bok som jag fick av min bästis Amanda :) Jag besökte även en hallowen butik, fylld med en massa saker inför halloween. Det är ju väldigt stort här och alla barn går trick and treat!! Jag testade olika peruker :D

Nu sitter jag här och ska göra mig en juice. Jag trappar ner idag! Känner ingen större skillnade från det att jag började fasta mer än att man faktikst kan klara sig på vatten väldigt länge !! heheh :)

Kram Kram




Mina naglarEntren till Park and tillford gardenJag inne på park and tillford gardenSten plus vatten utsikten på väg hem från park and tillf.en gigantisk änglatrupet på park and tillf.

Mandag

Sitter pa biblioteket eller ja jag star faktiskt vid en lanedata. Man far lana dem i 15 minuter i taget om man har bibliotekskortet (jag lanar Tanyas). Ar lite smatt svettig for jag gick ner hit ca 30 minuters promenad i rask takt. Vadret idag ar okej, molningt och lagom varmt, ca 15 grader kanske. Det regnar ialf inte, an sa lange. :)

Idag ar jag inne pa min tredje fastedag och jag kanner mig bra, ingen storre hunger, inget sug efter mat faktiskt, inga sarksilda biverkningar! Peppar peppar. Till frukost hade jag mitt potatisvatten med lite citronvatska i! Till det blandade jag faktiskt en super god juice, en halvapelsin med en tredje dels morot i. Alla fruktdrycker ar goda, men gr;nsaks och rotsfruktdrycker ar jobbiga att fa i sig sa blev glad nar jag testade denna for den smakade ingen morot.. Testade aven att gora jucie av en banan, men det blev super lite vatska av det, trodde faktiskt banan inneholl mkt vatska. ???

Nu ska jag kila in pa laneavdelningen och se om jag hittar nagot intressant, kanske en svensk bok? kankse en dvd? kankse en tidning? Japp vi far helt enkelt vanta och se. Darefter ska jag in pa lynn valley mal och checka laget, kopa lite frukt och gront till mina kommande dagar!! har ju bara tva dagar kvar !!

Puss kram er Malin

Mina cleansing fiberBananjuice, inte mkt av en banan!Fy f'n for rodbetsjuice, smakade jord!!!!!Fy f'n for broccolijuice, blurk!Tomat juice, blo men ok med appeljuice.



Första fasta dagen avklarad


Jag har bara drukit en massa idag, och jag lever än så länge. Jag känner inga särskilda bivärkningar, pepparpeppar! Jag har druckit mycket vatten och te, tagit min frukost, lunch och middag.  Jag har promenerat och varit på hot yoga (det är bra att röra på sig samt svettas mycket under fastning/detox).

Men fyf'n för lunchen, grönsaks och rotfruktsjuicer kan ta och dra!!! Smakar pecka... Kunde faktiskt inte få ner allt så fick slänga resten fick lite dåligt samvete för jag måste ju ha min näring.. Men jag tänker på att det finns en populär diet här som består enbart av citronvatten och det kan man klara sig på i några dagar så jag tänker att det gör inget om jag inte får i mig allt, bara jag får i mig lite :)

Frukosten bestod av potatisvatten med lite citronsaft, apelsinjuice utspäddt med varmt vatten samt lite fiber som är speciellt för fastning och självklart detox te med smått laxerande effekt!! Jag äter dem i skål för att få det som en mat känsla, inte som dricka!

Nu ska jag sova. Är ny duschad och ligger under mitt varma duntäcke och bara njuter :)





Slut på nedtrappningen, in med juicen



Jag har nu trappat ner min mat inför min kommande juice fasta
. Japp ni hörde rätt, jag ska fatsa :D Jippie!

Mina kära föräldrar har inte låtit mig förut men nu fick jag.. Det roliga är att jag berättade det för min syster att jag skulle fasta. Och vet ni vad hon sa då? Det ska jag också! Vi ska båda fasta för första gången i våra liv och utan att ha pratat med varandra om det väljer vi båda samma tidpunkt. Ganska skrämmande men kul, kanske ett tecken på att vi är lika? Eller är vi helt enkelt väldigt likasinnade syskon :)

I alla fall mina två nedtrappnings dagar har bestått av frukt, grönsaker, grönsaksbuljongsoppa, apelsin och äppeljuice och en potatis :P Jag har läst att många tycker nedtrappningen är svårast för att det är ett mellanting mellan att äta och inte äta...

Imorgon (Lördag) börjar jag min juicefasta... Ojoj spännd över hur det ska vara men hoppas jag tar mig igenom det... Dem säger ju att man blir mycket piggare och fräschare efteråt :)


Här kommer lite bilder på min nedtrappningsmat!


grönsaksbuljon med varmt vattenapelsinjuicebanan plus färska bäräppeljuice






 


Hösten är här

Här i Vancouver skiner solen som aldrig förr, det är ca 20 grader på dagarna och klarblå himmel. Trots detta så är träden gula och röda, super fint! Det är den förtsa oktober idag och hästen närmar sig!

Igår (Torsdag) har jag varit här i 1 månad. Kan inte bestämma mig om jag tycker tiden går snabbt eller sakta. Vad tycker ni?

Här kommer lite bilder från gårdagens visit i Lynn Canyon Park. Folket badade i floden och var allmänt glada. Som ni kankse ser på en bild så är där en tavla, jag hittade en konstnär som stod och målade av miljön. Jätte fint var det :)





RSS 2.0