Lördag

Lördag idag, hela dagen och ändå tills midnatt! Dagen har gått super fort tycker jag. Tog mig lite sovmorgon (till klockan halv 10) för att bli riktigt utvilad :) Sedan bar det av till min bästis för att snacka skit! Alltid uppskattat. På eftermiddagen blev det grille hos min pojkväns pappa med hela familjen samlad och alla respektive, trevligt! Därefter blev det jobb, som jag skrev i tidigare inlägg så ska jag ju jobba en hel del nu framöver.

Jag har i alla fall fått använt min nya plattång nu och den är super bra!!! Den sliter inte på håret alls när man plattar (vilket min förra gjorde as mycket) plus att det tar bara några sekunder innnan den är varm och redo att användas. Jag har lite bilder som visar resulatet, för den som undrar så har jag redigerat fotona i picnik.com

Kram Malin



JobbJobbJobb

Ojoj... jobb! Jag jobbar varje dag i ett par dagar framöver. Har tagit på mig ett extra jobb utöver mitt kassörska jobb. Nu jobbar jag är även på en restaurang och extra knäcker lite, mycket trevligt upplevelse! Får tacka min syster för det jobbet, för det är hon som har fixat det åt mig :) Jag har/ska jobba konstant i 2½ vecka och en del dagar är med två pass. Hur ska jag klara det? Det känns på i kropp och knopp ska jag säga er. Men jag vill det annars hade jag inte gjort det. Jag jobbar mest för att tjäna pengar, pengar som jag kan ha och röra mig med i Kanada utan att känna mig hindrad att göra något på grund av pengabrist.

Åh, vad jag längtar till Kanada, det är inte alls långt kvar nu. Dagarna går så himla fort - tänk snart är det augusti och alla skolor börjar. Ibland önskar man att det fanns mer tid.

På restaurangen där jag jobbar finns ett ordspråk som lyder: Livet handlar inte om att överleva stormarna, utan lära sig dansa i regnet. Det tycker jag är ett fint budskap! :)

Igår kväll bjöds det på Helsingborgsfestival med syster och självklart Hoffmaestro, liksom alla andra. Haha!

Ikväll är jag och min syster själva hemma så vi ska ha lite mys med varma mackor och lite negerbullar som vi ska baka, Gott va?

Kram Malin



(Innan jobbet på restaurange. "Dresscode" är svart, syns det? )

Våfflor

Ikväll lagade pappa middag och det blev våfflor! Vi är en sådan familj som har våffor till middag, lite knasigt kan man tycka. Har ni det till middag eller som efterrätt?

Nu ska jag värma mig lite te och umgås med min familj :)

Kram Malin



Fiske

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men mina närmast dagar har jag
spenderat på jobb. Jag sitter just nu hos min pojkvän och kollar på Scrubs! Scubs är en av alla mina favorit meningslösa komediserier.

Ikväll har vi varit och fiskat men vi fick dock ingen fisk. Men vad gör det? Jag tycker det är mysigt att bara sitta ner vid vattnet och göra det man gör när man fiskar - väntar!!

Nu ska vi snart gå och lägga oss, i alla fall jag för imorgon är det jobb igen som gäller.

Kram Malin


(Bilden är från Universeum 2009, tyckte den var passande)



Storstädning

Idag fick jag mig ett ryck med att storstäda mitt rum. Det var ett tag sedan sist, och det märktes jag lovar! Jag har även slängt och lagt undan en massa gammalt bråte såsom smink, tidningar, kläder och priser.

Som många av mina närmaste vänner vet så har jag alltid haft ett prisskåp, ett prisskåp som varit fullproppat med priser. Nu kände jag inte för det längre, så därför städade jag bort en jäkla massa så jag fick några enstaka men fina priser kvar. Känns mer vuxet så :)

Här ser ni skillnaden samt hur dammigt det var.

Kram Malin


Före

Efter


Plattång

Jag har glömt att berätta att jag har köpt en ny plattång. Den är super bra och super fin. Den är från frisörmärket Gama. Bilden nedan är inte min utan funnen på google.se.

Jag har inte hunnit använda just min plattång så därför längtar jag lite extra till nästa gång jag ska ut så jag kan platta mitt hår :)


Svettigt

Kan knappt minnas sist jag var ute och sprang men idag var det dags igen. Svettigt var det, men skönt som alltid :) Jobb, pojkvän och grillat har stått på schemat idag.

Nu väntar lite städning eller mer undan plockning i mitt fall. Jag är ganska bra på att sprida mina saker överallt utan att plocka undan...inte bra!

Kram Malin




Kvällsmys

Kvällen har spenderats på stranden med mina nära vänner. Det var super fint väder, klar himmel, skinande sol och varmt vatten. Det var skönt i vattnet, man frös inte en sekund! Det är inte ofta sånt händer :)

En del av oss grillade och åt. Många brukar grilla kött men inte min bästa vän, nej för hon grillar småfisk!! Haha. Det blev även en hel del bollspel och en massa rapsbaggar på det men svensk sommar är svensk sommar.

Nu ska jag förbereda mig för sängen, min pojkvän kommer även snart så det blir väl lite mys också :)

Kram Malin




Cykling

Idag gav jag mig ut på en rejäl cykeltur, har cyklat totalt 4 mil. Jag cyklade 2 mil bort (dit jag jobbar) för att träffa min pojkvän och sedan 2 mil hem. Det var faktiskt inte så farlig som en del kanske tycker att det låter.

Jag har både fått fin bränna och motion idag, det är bra :)


En bild på mig så min syster yster inte glömmer mig.

Bilden är på mig för något år sen, tycker ni jag passar i lugg??

Måndag

Idag har jag jobbat från tidig morgon till eftermiddag. Efter jobb träffade jag min söta pojkvän en liten stund, han är så himla söt, fin och rolig på alla möjliga sätt för den som vill veta! :)

Sedan tog jag ett steg närmare vuxenlivet, jag var och handlade mat på ica med familjens ica kort. Inte illa va? Sanningen är den att jag faktiskt tycker det är kul att handla, man känner sig stor då :)

Jag har även plåstrat om mitt allvarliga och stora skoskav på min häl, som jag fick i helgen av mina super fina ballerina. Varför är det nästan alltid så att man får skoskav av dem fina skorna och inte av dem fula och bekväma? Men det är väl som dem säger - vill man vara fin får man lida pin.

Nu ska jag mysa med lite te och filt i soffan tror jag, det var ju så länge sen sist!

Kram Malin



För den som inte redan har ett söt sug lär få ett nu efter dessa två bilder. Dem är tagna i Stockholm detta år från muffinfabriken. Den som inte varit där måste besöka det!! Muffinsen var super goda, jag lovar :)




Båstad

Igår blev det en heldag samt helkväll i mysiga Båstad. Kom dit på dagen, solade och badade med en kompis för att sedan bege oss till en sommarstuga i närheten. Gud vad jag själv vill ha en sommarstuga när jag blir stor, det är så litet och fint och gammalt i en sommarstuga.

Kvällen bjöd på hämtemat som vi åt i hamnen och mys till solnedgången med vänner. Senare under kvällen bar det av till Madison. Super trångt och svettigt var det men vad gör man inte för att få dansa? Haha.

Nu ska jag jobba.

Kram Malin








Längtan

God morgon allihopa! :) Ännu en fin dag med strålande sol, så himla skönt.

Den 2:e september lämnar jag Sverige för den som inte vet. Jag ska åka till Vancouver och längtar jätte mycket. Jag har till och med börjat skriva packlista :)

Jag har lagt in några videor från just Vancouver, Kanada för den som är intresserad! Dem är jätte bra och man blir verkligen sugen efter att ha sett dem, i alla fall jag!


http://www.youtube.com/watch?v=voDFM4lH-r8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_xMz2SnSWS4&translated=1

Kram Malin



Bjuder på en bild från Lundakarnevalen 2010


Scraap booking

Kvällen har spenderats åt scraap booking.

Jag har beställt hem en massa bilder från Fujifilm från min student, bal med mera och nu håller jag på att sätta in dem i ett album. Det är faktiskt super kul. Men det tar tid, tro mig. Jag brukar inte vara den som är super seriöst med sånt här scraap booking men denna gång ska jag försöka göra det så snygg jag kan! Bra va?

Det som jag tycker är kul med att dokumentera just sånna här större saker men även mindre saker nu som man tänker att man kommer att minnas är för att man lär glömma. Man kan inte minnas alla ögonblick, hur mycket man än vill därför tycker jag det är bra med en scraap book! (:

Här kommer lite bilder från min scraap booking








Jobb

Efter en vanlig frukost bestående av gröt, vatten och morgontidning (som är ett måste) beger jag mig mot jobb. Jag vet att frukosten inte ser särskilt vacker ut men så ser en gröt ut!

Har fixa lunchlådan som består av bland annat ägg :)

När jag kommer hem idag blir det till att fixa min scraap book, ni får se bilder på det sen!

Nu måste jag sticka, Ha en bra dag!

Kram






Jobb

Ojojoj vad trött jag är nu. Jag har både hunnit vara på stranden och jobba. På stranden blev det en hel del dopp, gud vad skönt!!! Sedan bar det av för jobb.

Efter jobb så var det fortfarande varmt och skönt så jag begav mig till en sjö i närheten och promenderade en runda. Självklart hade jag ju med min kamera i högsta hugg :)


Grillning

Kvällen i all ära bjöd på grillning med min familj, min pojkvän och hans mamma. Vi satt självklart ute med tanke på det fina vädret som var men när vi väl skulle äta så började det regna och åska. Passande! Men vad vore livet utan svensk sommar?

Mamma var den som stod för maten, förutom jag som gjorde salladen och pappa grillade (som vanligt med andra ord)

Självklart kollade man på VM-finalen, bara för att... Är inte särskilt insatt men det är ändå kul att känna sig delaktig och informerad. Fick ju själv reda på för några veckor sen då VM varit igång ett tag att Sverige inte var med, PINSAMT! Haha...

Nu ska jag bege mig mot min säng och sova som en stock.

Kram Malin



Stekhett

Idag är det stekhett ute, nästan så man vill vara inne eller bara sitta i skuggan. Klockan är 11 och det är redan 30 grader ute, egentligen är det hur skönt som helst men man orkar inte göra något vettigt mer än bara sitt i princip.
Min familj och jag funderar skarpt på att åka till stranden för att ta ett avsvalkande dopp men det börjar komma in en hel del moln, kanske blir det åska? Så vi får se.

Ikväll kommer i alla fall svärmor hit på mysig middag med grill och annat gott :)

Min kamera är skit kul att fota med för er som undrar. Alla i min omgivning tycker säkert att jag är jätte jobbig som springer runt och fotar allt möjligt, haha. Men allt som är nytt är kul!

Ni får ha en bra dag i värmen, Kram Malin

Jag bjuder på några bilder med kamera, kommentera gärna!

!
!

Stranden

Idag har det varit toppen väder, sol och nästan inga moln! Jag och min familj plus mormor åkte till stranden för att bättra på brännan. Vi plockade lite jordgubbar hos mormor innan som vi sedan åt :) GOTT! 

Idag var för övrigt första dagen med min nya kamera, ojoj vad jag har fotat!

Ha en bra kväll / Malin

 


Äntligen

Äntligen är kameran min. Åkte och köpte min efterlängtade systemkamera, Nikon d3000 idag och är super glad! Sitter ju nu och leker med den, ni vet väl alla hur glad man är i början när man fått något nytt? :)

Jag känner verkligen att jag kommer att få nytta av kameran i sommar och speciellt i Kanada! Oboy vad jag ska använda den. :)

Äntligen är kameran min. Åkte och köpte min efterlängtade systemkamera, Nikon d3000 idag och är super glad! Sitter ju nu och leker med den, ni vet väl alla hur glad man är i början när man fått något nytt? :)

Mitt första inlägg

Nu har jag starta upp en blogg, spännande! Jag känner att jag måste bistå med något i bloggvärlden. Jag har läst och läser många bloggar och har blivit mer och mer sugen på att börja blogga själv! Hur ska detta gå för lilla mig?
Jag sitter just nu i en solstol hemma i trädgården och njuter av solen och värmen! Sommar, det är livet.

Idag är den stora dagen med stort D - Jag ska beställa min flygbiljett till Kanada, är super exalterad!

Ha en bra dag / Malin

Bilden är från min studente men har inget med texten att göra kände bara för att bjuda på den! :)


RSS 2.0