Förvirrad?


Jag har kommit på att jag är en förvirrad person, jag vet att jag är stökig men jag gör allt jag kan för att inte vara det men trots det blir det fel.

Mitt rum blir stökigt på nolltid, vart kommer alla saker och varför stänger inte sig luckor och lådor av sig själv? Enligt min familj kan man se vart jag har varit. Någon som har tips på att göra sig mer "ostökig".

Till att börja med i Rhodos, han jag bli av med min brillor men som tur var hittade vi dem någon dag efter på en restaurang. Även en kväll när vi skulle gå ner i "byn" i rhodos hittade vi min bikini överdel på en mur, det roliga var att jag inte ens visste att jag hade varit av med den. Illa men glad blev jag ialf :)

Här hemma har jag övergått från stökig till förvirrade. Häromdagen när jag skulle tvåla in min kropp i duschen tar jag min fina ansiktsgel i håret. OJDÅ!

Igår lyckades jag med att borsta tänderna med munnen full med vatten, jag tyckte det var något som var annorlunda, jo att ha vatten i munnen kanske ? men det tog mig ett tag att fatta. Förvirrat?

Imorse, lyckades jag att ta pastakrydda på min gröt i tron om att det var kanel. Smakade INTE bra om ni undrar!!!

Hejdå. undras vad jag ska lyckas med näst?

The fast and furious 5


Efter jobb igår kollade jag på bio med dessa tre. Vi kollade på fast and furious, har de andra och den var super trots att detta är den femte. Den var sjukt effekt full, massa speciall effekter och de 2timmar och 10min som den uppgav att vara bara flög iväg. Om du inte sett den så se den , den var bra.

Bilderna från filmen är från google.Bilder från Rhodos


Har kommit hem från min spontana resa med min underbara kompis! Vi hade toppen, bra väder, god mat, roliga saker och ja underbart sällskap och jaa helt enkelt semester :)

Enjoy!Skåne Lyfter


Igår jobbad jag för skånemejerier för andra gången, denna gången i Ängelholm under ett event som heter Skåne lyfter och är meningen att bidra med hälsosammare vanor.

Vi delade ut smakprov på mjölk och ha en tävling där man kunde vinna fina priser. Det var en kul dag!! Killen från barnprogrammet, aaa aaamigo, aaa aaa amigo var där om ni vet vem han är??

hejsvejs, nu bär det av till intersport sedan resterande timmar av dygnet ska spenderas åt att packa klart och lyckas få allt till under 20 kg. Det är svårt!!! Önska mig lycka till :)

RHODOS - GREKLAND


Gissa Gissa Vad!!!!!! ????!!!!!


Ni kan aldrig gissa! Eller jo gissa!! Vad gissade nì???

Jag är såååå glad och sååå glad. Nämnde jag glad? Jag ska utomlands, på söndag flyger jag till grekland med min bästa kompis och vi ska bara ha en riktigt skön semster bland grekerna !!! Preppade på mig lite solskyddskrämer idag, man vill ju inte bränna sig!! Tänk på det.

BLOMMOR


Här kommer lite bilder på alla de vackra blommar och buketter jag fick när jag fyllde år, njut och se :)Systrarna Carlsson á la bebisar

20 års kalas


Nu är det klippt!


This is it - now or never20 jäkla år!!!!!!


Tänk att jag har funnits i 20 år. Tänk att jag har levt 20 år av mitt liv, tänk på så mycket jag har fått se och fått uppleva. Jag fyller 20 år idag och jag ska njuta såååå mycket det bara går. Tjarrrå - nu systemet!!!!!En erfarenhet rikare!!!


Jag har nu överlevt mitt pass på Skånemejerier under Kalvinknatet som innebar bland annat försäljning av kalvin saker, utdelning av Skånemejeriets chokladmjölk samt att träffa Kalvin.

KUL!! Ser genast framemot nästa gång :)


(På bilden - Jag, Annika och Anita)

efterlysning...


Jag efterlyser denna tjej, någon som har sett henne?? Om ni ser henne, be hon asa sig hem till sitt hemland och sluta rymma hemifrån!!!
(Hon ser ut så här idag)

1825 dagars kärlek


Idag, den 3 Maj har jag och min favorit Niclas varit tillsammans i fem år. Vi träffades när jag var 14 år och han 17år. Idag är vi fem år äldre! Smart va? :D

När vi träffades luktade han moppebensin, hade spikigt hår, gummisnoddar vid byxbenet, pluggade, bodde hemma och var singel. Idag är han...hmmmm... mer man kanske? Kör bli, struntar i gummisnodden, jobbar, bor själv och är upptagen med mig :) jaja, han är hur underbar som helst och han är en av mina närmaste vänner. Han känner tillochmed mig bättre än vad jag själv gör ibland, det är jäkligt skönt med tanke på mig och min beslutsångest.

I alla fall, jag tycker om dig super mycket Niclas :)
Sommarbrun

En gång i tiden var jag brun, sommarbrun... Hmmmm


???


Ibland vill man bara dra något gammalt över sig och inte existera för en stund. Så kände jag igår, allt blev fel och inget rätt. Ett bra bevis är när jag inser att jag har använt mitt vattenglas till "pennglas" .. Illa? Japp och det värsta var att jag ändå drack vattnet efteråt. Jag var ju törstig, vad skulle jag göra?
VALBORG


Min valborg spenderade jag med min bästa kompis plus pojkvänner. Vädret var kanon, kankse för kanon då det var eldningsförbud så ingen brasa iår inte. Men vi hade trevligt ändå :)
RSS 2.0