Torsdag = Greys Anathomy

Idag har jag sovit ut länge, som vanligt! Det är super skönt att sova tills man vaknar... slippa vakna av en stressande klocka :)

Jag och Tanya har städat lite idag, eller hon har städat och jag har hjälpt henne :) Dem (vi) ska ha Thanksgiving dinner här på lördag så då är det skönt att ha rent och fint!

Under dagen mötte jag upp Anna som nu officiellt är min running buddie! Vi joggade eller hennes tempo skulle jag nog mer kalla springning, haha! Niclas gör alltid narr av min joggning, han tycker att jag mer går än joggar. Men jag gillar när det går i lagom tempo så man kan njuta åtminstone. Vår joggning var fin, lagom varmt och fin miljö. Vi joggade runt i Lynn Canyon Park, bl a till Twin Falls som är ett super fint vattenfall med klar blått/grönt vatten och djupa källor typ. Vi sprang 5km på 45 min och vi sprang snabbt. Fattar ni då hur backigt det var, och ni anar inte hur jobbiga trapporna är. Här är många trappor här, fick en lite flash back från Grouse Grind när jag sprang idag :P Hehe

Jag gjorde "omelett" idag till lunch. Väldigt gott och enkelt. Vispar ihop två ägg, peppar och häller i en djup tallrik. Därefter lägger man i valfria grönsaker och sätter tallriken i micron på 2½min - KLART! :)

Nu ligger jag nyduschad och fräsch ner krupen i min säng. Ikväll blir det Greys och det är spännade :D


Kram från Vancouver



Ps. Bilden nedan är från gårkvällen då vi åt ute. Hon håller i vårat kvitto, haha!!!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh Greys, ni är långt fram i avsnitten va? Jämfört med här i Sverige? Mina naglar kostar 350:- per gång! Så det är billigare hos dig! Kram

2010-10-08 @ 08:29:59
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Josefine

fy tusan vad du är duktigt! det låter som en asbra dag!! jag skall med börja jogga nästa vecka tror jag, mitt ben börjar bli bra :)

2010-10-08 @ 09:53:09
URL: http://carlssonjosefine.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar till Sandra: nej jag tror inte vi är före, för första avsnittet här var direkt efter massmordet på skjuhuset så vi är lika...



Svar till Josefine: Ja det är anna som puschar migm, hon vill springa hela tiden och jag är så himla trött. Vi sprang häromdagen 7 km på en timme.. då kan du fatta hur många trappor och backar här är.. men bra varierad träning :)

2010-10-09 @ 22:10:48
URL: http://malincarlssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0