SNÖ!!!

 

Vad är det som händer? Tydligen så har det snöat hemma i Sverige, antagligen inte mycket men ändån! Det är kanske den första och enda snön Sverige får? Det händer ju mycket märkliga ting så pass mycket som vi påverkar miljön idag.

I Vanvouver skiner solen som aldrig förr, dagarna är soliga, blå himel, vindstilla och idag har det varit 17 grader!!! Man sitter ute och solar, går i shorts utan problem. Just nu älskar jag hösten här :)


KramKram






Kommentarer
Postat av: josefine

omg. om man bara hade kunnat vara hos dig i solen. ja snön föll igår knas. men det la sig inte fast jag hörde på nyheterna nu i morse att de hade fått ploga i örekljunga. omg

2010-10-21 @ 08:27:25
URL: http://carlssonjosefine.blogg.se/
Postat av: Karin

Hejsan Molle! När jag körde hem från arbetet igår så fick jag höra att det snöade för fullt vid västersjön. Tur att man inte bor där. Och imorse när jag lämnade Sebbe vid skolan så såg jag bilar där som var fulla med snö.. är väldigt nära... inte alls kul.

Ha det gott och njut av solen

2010-10-21 @ 08:58:32
Postat av: MalinMalin

Svar till Josefine: Ja nille sa att dem hade 3 cm snö! Ja det är galet. Men det brukar alltid vara lite kallare i örkelljunga. Men kör lungt om du ska köra!!



Svar till Karin: Ja visst är det konstigt? Men lite roligt att det händer något knasigt om dagarna. Hoppas allt är bra med er och dig efter allt som händer dig. Önskar dig all lycka :)

2010-10-21 @ 20:34:05
URL: http://malincarlssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0